office@satimpex.ro

0746 166 968

Istoric

Înființată în 1991, Satimpex este prima firma din România care a explorat un domeniu cu totul nou: prelatele din pvc cu inserție textilă.

Începuturile firmei au fost reprezentate de o clădire mică, cu angajați puțini, dar încrezători în viitorul succes al activității desfășurate. Azi, Satimpex are o clădire de cca 2000mp, iar calitatea personalului direct productiv este una de înaltă performanță, acest aspect fiind dobândit în decursul anilor, deoarece există angajați care fac parte din echipa Satimpex încă de la înființarea acesteia.

Odată cu trecerea timpului gama de produse pe care Satimpex poate să o realizeze prin tehnologia și echipamentele pe care le deține a cunoscut o creștere semnificativă. Această dezvoltare a avut loc datorită unor relații contractuale cu furnizori consacrați ai domeniului, precum Sioen Belgia, Sattler Austria, IlTellone Italia. Astfel, plecând de la prelatele auto, portofoliul de produse s-a dezvoltat, fiind reprezentat de: prelatele feroviare, corturi, acoperiri de suprafete și sisteme de umbrire, produse pentru industria agricolă și aproape orice poate fi confecționat din prelată.

Viziune

Satimpex oferă clienților săi soluții eficiente, cu rapiditate și seriozitate.

Misiune

Satimpex iși propune să fie lider de piață în industria prelatelor.

Valori:

  • Orientarea spre client: nevoile și preferințele clienților sunt foarte importante pentru Satimpex, fiecare proiect fiind unic - așa cum fiecare client este unic și foarte important;
  • Calitate: asigurarea unui standard care să-i mulțumească pe toți clienții în ceea ce privește rezistența, aspectul și ușurința în utilizare a produselor;

Rapiditate și promptitudine: realizăm și livram exact ce am promis la termenul agreat.

Contactați-ne!