acoperiri

Contact: Martin Stingu +40 746 166 968 martin.stingu@satimpex.ro

Graţie parteneriatului încheiat cu companiile germane Agrotel şi Roeder HTS Hocker, Satimpex extinde limitele gamei de produse aferentă halelor şi acoperirilor cu structură de fier zincat sau aluminiu.

Astfel, acoperirile cunosc o nouă etapă de dezvoltare, primind o serie de caracteristici care vin în întâmpinarea doleanţelor beneficiarilor.

Acoperirile bazate pe structură de zinc se pretează la execuţia halelor şi a construcţiilor specifice agriculturii, a instalaţiilor pentru producerea de bio-gaz, a depozitelor, garajelor pentru parcări auto, halelor pentru logistică, producţie, sport, manejuri, etc.

Acoperirile bazate pe structură modulară, din aluminiu, conferă un grad mare de portabilitate şi utilizare, acestea fiind uşor de demontat, transportat şi modificat în sensul adăugării de noi tronsoane sau de reducere a numărului acestora, în funcţie de necesităţiile activităţii desfăşurate de beneficiar.

Ancorarea acestor tipuri de hale se poate face atât pe fundaţii de beton, cât şi asfalt sau alte tipuri de fundaţii, iar materialul folosit este o membrană foarte rezistentă din ţesătura de poliester împregnată cu PVC, tratată împotriva mucegaiului şi antistatic, ignifugă şi rezistentă la radiaţiile ultraviolete

[huge_it_gallery id="4"]