corturi

Contact: Martin Stingu +40 746 166 968 martin.stingu@satimpex.ro

Satimpex realizează scene spectaculoase, cu structură metalică şi acoperite cu folie PVC, care sunt un succes garantat, fie că e vorba de concerte, spectacole, târguri, festivaluri, manifestări, etc.

Cu o structură metalică solidă şi dispunând de profesionalism în domeniul proiectării, putem realiza scene de diferite dimensiuni şi forme, care pot mulţumi cele mai inedite preferinţe ale clienţilor. De altfel, structura metalică a scenelor permite instalarea oricarui element de iluminare şi sonorizare, fără amenajări speciale prealabile.

Alături de scene, pavilioanele expoziţionale au apărut în gama de produse a firmei în momentul în care s-a constatat că există o multitudine de probleme în ceea ce priveşte amenajarea unui stand. Aceste neajunsuri au fost eliminate, iar pavilioanele realizate de Satimpex creează un spaţiu bine delimitat, acoperit, protejat de pereţi laterali, presonalizat prin culoare şi emblemare. Soluţiile constructive le fac uşor de montat-demontat, transportabile, cu o întreţinere şi stocare ce nu necesită condiţii speciale.

Pe lângă acestea, Satimpex realizează şi corturi de gradină, cu pereţi demontabili, care se încadrează perfect în mediul ambiant, perfecte pentru relaxare.

[huge_it_gallery id="7"]