prelateauto

Contact: Ionel Iacob +40 742 240 854 ionel.iacob@satimpex.ro

Până în anul 1991, când SC Satimpex SRL s-a înfiinţat, prelatele auto se realizau în România prin utilizarea unor materiale inferioare din punct de vedere tehnic şi estetic, care nu se puteau ridica la înălţimea standardelor europene

Astfel, rolul major deţinut de SC Satimpex SRL, prima firmă din România care a apărut pe această piaţă, este acela de a aduce o inovare în România în ceea ce priveşte calitatea materiilor prime şi a materialelor necesare realizării acestor produse. O mare contribuţie ii revine firmei Satimpex şi în ceea ce priveşte tehnologia utilizată pentru realizarea acestor produse. În acest mod se produce alinierea la standardele europene privind materiile prime şi materialele utilizate, tehnologia folosită şi rigoarea în execuţie.

O parte complexă a prelatelor auto o reprezintă emblemarea acestora. Tehnicile utilizate de Satimpex la emblemarea prelatelor permit o personalizare a acestor produse în deplină concordanţă cu dorinţele şi aşteptările clienţilor. Astfel, se pot realiza şi cele mai complexe sigle sau imagini, folosind inscripţionarea cu vopsele serigrafice sau print digital - policromie.

[huge_it_gallery id="2"]